Bussin vuokraus – Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu

Kaikki yhteystietomme

Helsingin Bussit toimii pääkaupunkiseudulta käsin koko Suomen alueella ja tarvittaessa myös ulkomailla asti. Kauttamme bussin vuokraus onnistuu nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Tutustu tällä sivulla kalustoomme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous omaa kuljetustarvettasi koskien!

Kattava kalusto

Kalustostamme löytyy linja-autoja kaikissa kokoluokissa, laidasta laitaan; 8-paikkaisista pikkubusseista aina 75-paikkaisiin linja-autoihin. 


Pyörätuolipaikkaiset erikoisautot, pikkuryhmille kätevät alle 25-paikkaiset pikkubussit sekä suuremmille ryhmille sopivat linja-autot kuljettavat matkustajiamme ympäri Suomen – tai jopa ulkomaille.


Pääsääntöisesti bussimme ovat alle 5-vuotiaita, mutta erityisen edullisen hinnan halutessasi meillä on myös tarjota tilausajoon iäkkäämpiä linja-autoja. Ne soveltuvat esim. nuorisoryhmille sekä urheiluseuroille.


Hoidamme kaikki bussien vuokrausta koskevat asiat saman katon alla, joten et joudu soittelemaan muualle! Tehdessäsi varaustasi saat itse valita kalustostamme sinulle parhaiten sopivan ajoneuvon. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon, että tehdessäsi tilauksen hyvissä ajoin on sinulla enemmän valinnanvaraa.

VIP-kyydit

Helsingin Bussit Oy:ltä löytyy tarvittavat ajoneuvot ja kaluston kaikkein vaativimpiinkin kuljetuksiin. Vuokraa meiltä bussi käyttöösi, ja voit itse valikoida tarpeelliset varustukset kyytiisi. Saat meiltä kuljetuksiin muun muassa televisiot, kahvinkeittimen ja totta kai WC:n pidemmille matkoille. Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen VIP-kuljetuksen tarvitset.

Soita kun bussin vuokraus on ajankohtainen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Helsingin Bussit Oy:hyn ja pyydä tarjous omalle kuljetuksellesi, juuri sinulle parhaiten sopivalla ajoneuvolla ja lisävarusteluilla. Mikäli sinulla on kysyttävää kalustostamme tai palveluistamme, vastaamme mielellämme. Bussin vuokraus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla onnistuu vaivattomasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.


Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!


Kaikki yhteystietomme