Tilausajot Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta koko Suomeen 

Kaikki yhteystietomme

Helsingin Bussit on pääkaupunkiseudulta käsin toimiva tilausajoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme räätälöityjä bussimatkoja tilausajoina koko Suomeen ja tarvittaessa ulkomaille asti. Tuotamme tilausajot Helsingin yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Ammattitaitoomme ja kokemukseemme luottavat lukuisat tyytyväiset asiakkaat. Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Kätevät tilausajot

Bussin vuokraaminen on hyvin helppoa ja nopeaa nettisivujemme kautta. Tavallinen linja-autoliikennettä koskeva tilaus ilman erityistoiveita voidaan tehdä 2 viikon varoitusajalla, mutta tarpeisiinne sopivat lisävarusteet ja parhaimman kaluston saat tilaamalla kuukautta aikaisemmin.


Tämän lisäksi suosittelemme palveluumme rekisteröitymistä, jotta tilausajojen varaaminen olisi entistäkin sujuvampaa. Kanta-asiakkaat vastaanottavat merkittäviä etuja. Vastaamme kaikkiin tilauksiin välittömästi.

Suunnittelusta toteutukseen

Jätä kaikki suunnittelusta toteutukseen Helsingin Bussit Oy:n huoleksi. Vain yhdellä yhteydenotolla hoituvat kaikki matkaasi liittyvät järjestelyt; matkasuunnittelusta laskutukseen ja toteutukseen saakka. Voimme esimerkiksi suunnitella viihdyttävän reitin nähtävyyksineen tai valita tiet, jotka johtavat pikimmiten perille. Sinä päätät! Koko palveluketju suoritetaan alusta loppuun asiakkaan toiveita kuunnellen. 


Voit siis hyödyntää ammattitaitoamme ja kokemustamme tilausajojen suunnittelusta. Mikäli sinulla on kuitenkin tarkka visio ja ohjelma ajoillesi, voit toki kertoa meille täsmälliset ohjeet, joiden mukaan me toimimme. Räätälöimme palvelun juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, joko kaikenkattavaksi tai pelkistetymmäksi.

Soita kun tilausajot Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on tarpeenasi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ole yhteydessä Helsingin Bussit Oy:hyn, kun tarvitset säntillisesti toteutettuja sekä turvallisia tilausajoja. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen esimerkiksi yrityksellesi, olipa kyseessä sitten yksittäinen tilausajo tai sopimus pidempiaikaiseen asiakassuhteeseen. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tilausajoistamme, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.


Kätevät tilausajot Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla ovat vain yhteydenoton päässä!

Tavoitat meidät täältä